Uw nieuwsbriefabonnement

Ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten en onze producten.

Word lid van de club
Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u de beste koopjes voor uw club.

  Follow Us
  Top

  Blog

  Wat?

  Infinity FC Vilvoorde is een club in volle groei. Onze jeugdafdeling gaat daarom op zoek naar nieuwe spelers om de jeugdafdeling uit te breiden en te versterken. Momenteel bieden wij Provinciaal en Gewestelijk voetbal aan, en hopen in de nabije toekomst Interprovinciaal voetbal te behalen.

  Wil je voetballen op Infinity FC Vilvoorde? schrijf je dan zeker in!

  Waar?

  Op de jeugdterreinen van Infinity Vilvoorde, gelegen op het domein 3 fonteinen Brusselsesteenweg 73.1800 Vilvoorde

  Voor wie?

  Iedereen mag zich vrij inschrijven. Deelname is gratis maar op voorhand inschrijven is wel verplicht. Stuur een mailtje met voornaam, naam, geboortedatum en huidige club naar Scouting@ifcv.be. Wij bevestigen nadien uw inschrijving en bezorgen je alle nodige informatie.

  No Comments

  Leave a Comment